Brage Medical leverer avansert medisinsk utstyr til det offentlige helsevesen og til privat sektor. Hovedområdene er forbruksmateriell til invasiv kardiologi, nevrologi og radiologi – og produkter til desinfeksjon av flater og medisinsk utstyr/instrumenter. Vi har alle lang erfaring fra bransjen.  Vår målsetting er å være best på oppfølging og kunnskap, og på den måten være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder. Vi ønsker å ha et sterkt fokus på partnerskap, support og samarbeid - samt utnytting av felles ressurser.

 

Bjørn-Erik Tærud
Kundeservice


Laila Bergland
Regnskap


David Brandt
Økonomi og logistikk


Henriette Haugen
Produktspesialist, Desinfeksjon


Kjersti Andreassen
Clinical spesialist, Intervensjon


Sven Arne Ulrichsen
Daglig leder

Siden juni 2019 har Brage Medical vært en del av CardiRad Group

F.v.: Jukka Kosonen, Henriette Haugen, David Brandt, Katja Hauta-aho, Majken Bredahl, Bjørn-Erik Tærud, Per Svanberg, Jari Launiainen, Annika Linden, Kira Sallinen, Tiina Ketelä, Jenna Kristina Storbjörk, John Storbjörk, Esko Wiskari, Jorma Kinnunen. Kjersti Andreassen, Mirja Pursiainen, Ola Kristiansson, Merja Keitaanranta, Christian Denneberg, Sven Arne Ulrichsen

Etiske retningslinjer:
Brage Medical AS vil forholde oss ærlig og etisk til våre kunder, leverandører og konkurrenter og behandle alle rettferdig og med respekt. Vi vil, i alt vi gjør, etterleve de gjeldende lover og bestemmelser som gjelder. Dersom noe ikke kan gjøres på en ærlig og redelig måte, gjør vi det ikke!

Miljø:
Brage Medical AS ønsker et miljøledelsessystem som fordeler ansvar, prioriterer, kommuniserer, følger opp og kontrollerer våre tiltak for miljøforbedringer. Brage Medical AS er medlem av Grønt Punkt Norge AS.