Desinfiser et helt rom og inventar ved å trykke på en knapp

Nocospray tilhører en familie av desinfeksjonsroboter som bygger på det gjennomprøvde Nocotech konseptet fra den franske produsenten Oxypharm. Ved hjelp av en jet-turbin omdannes væske (Hydrogenperoksid / Nocolyse) til hydroksylradikaler og tilintetgjør alle typer mikroorganismer. Den særdeles effektive og hurtige spredningen av gass - HPV (Hydrogen Peroxide Vapour) sikrer god effekt og krever minimalt med forberedelser.  Nocotech konseptet tilfredsstiller alle kravene i den europeiske og norske standarden; EN 17272:2020. Nocolyse i kombinasjon med Nocospray er også godkjent av Statens Legemiddelverk. Nocospray/Nocolyse er effektiv mot alle typer bakterier, virus, sopp og sporer.

Tilfredsstillende effekt mot Human Coronavirus 229 E (europeisk standard; EN 17272)

Nocospray2 roboten kan leveres i ønsket farge/design.

Generell Bilde Varekatalog

Generell bilde produsent web